FORUM KLANU FANATYCY
wspomnienia? Raczej nie nie, po prostu jest smutna prosta i z przekazem. To mi sie podoba. Najwięcej wspomnień mam z piosenką Comy "Spadam".
Heh różnie bywało, Jeśli chodzi o spadam to troszkę skomplikowana sprawa. Na Woodstocku 2 lata temu poznałem świetną dziewczynę (właśnie przy tej piosence) to były jedne z najlepszych dni jakie miałem. No ale potem musieliśmy sie rozstać i wrócić do domów. Ja do siebie ona do Hiszpanii. Wiec w sumie wspomnienia i dobre i smutne
Administrator
nie romansować mi tu romantyki , brać sie do walki polować na wampirze wypierdki, a tak wogóle to ja jestem romantykiem
ps: jak ktoś jeszcze jest romantykiem zapraszam na www.szalonyromantyk.com.pl , założymy klubik
Właśnie Pawełku bo w pracy jakoś tak nie bardzo ta romantyczność od cibie bije:P Może po prostu ja jej nie dostrzegam
Administrator
Moi drodzy, jako przywódca klanu nie moge okazywać uczuć, ludzie mają się mnie bać a nie kochać, pamiętajmy że strach to najsilniejsze uczucie jakie włada człowiekiem. A Ty Ellao jutro w pracy poznasz ciemną strone mocy monstera999 jak zaczne podpuszczać Weronike to pracy Ci nie zabraknie do przyszłego roku. Pozdrawiam to byłem ja wasz ukochany przywódca
i kolega z pracy
Administrator
I właśnie tu była potrzebna ręka kobiety . dziękuje nemis trafiłaś w 10-tke.
ps. z czego cytat:), bardzo fajny i bardzo prawdziwy.